Карасі просто не давали проходу, стільки на джиг ще ніколи не ловив

 Фото №1
 Фото №2
 Фото №3
 Фото №4
 Фото №5
 Фото №6
 Фото №7
 Фото №8
 Фото №9
 Фото №10

Після невеликої паузи в риболовлі, знову з'явилась можливість відвідати чудову річку Південний Буг, та провести декілька днів на самоті з природою, подалі від людей. Але людей влітку на річці дуже багато, практично в усіх місцях, тим більше всіх манять перекати, тому що хоч там є натяк на свіженьку воду. Інша частина річки повільно перетворюється на болото, рівень такий низький, що на багатьох перекатах вода взагалі не біжить, і голе дно з камінцями висихає під сонцем.


В цей раз вже було багато купальщиків, раколовів, байдарочників, та і рибаків з вудками і кормаками, які шукають щастя на берегах ріки. По кльову, також потрібно було завжди підбирати підхід до риби, головень, таке відчуття, в перекаті взагалі не стоїть, а клює набагато нижче. З голованів досі течуть молоки і ікра, якийсь дуже затяжний нерест, думаю, якась риба ще нереститься, а якась відходить від нересту.


У кожної річки є свої особливості, тому і тут без них не відбулося. Все ж таки, трохи вдалося порибалити і зловити непогане різноманіття риби на спінінг. Часто клювали карасі на джиг, головані, окунці і судачки. Коливалки і воблери працювали вже гірше, тому що риба стояла нижче перекату, але були покльовочки і на них. На фото улов одного ранку, з одного місця, тому далі ще буде цікаве продовження наших пригод на чудовій, але вже маловодній, річці!


Павло Рибак

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!