Прикормки серії PREMIUM - FishDream "Короп" 2021


Продовжуємо знайомити вас з новинками сезона 2021 ! Нова серія прикормок в 1 кг ZIP пакеті.


КОРОП ПОЛУНИЦЯ


Високопротеїнова прикормка червоного кольору і грубого помелу. Містить жовту і зелену флуо-крихту і популярну добавку-фермент Бетаїн, один з найсильніших активаторів смакових рецепторів коропа. Має посилений полунично-малиновий аромат, також збудливо діючий на апетит коропів і сазанів. Сумісна з усіма короповими прикормками FishDream і атрактантами DreaMix. Особливо ефективна для лову коропа в комерційних водоймах.


КОРОП СЛИВА 


Високопротеїнова яскрава прикормка жовтого кольору. Володіє ефективним ароматом букета Сливи і Чорносливу, який завжди привертає коропів й амурів. Збалансований багатокомпонентний склад з бетаїном. Велика кількість кольорових компонентів робить її особливо привабливою і надовго утримує велику рибу на кормовому плямі. Сумісна з усіма короповими прикормками FishDream, особливо з Гросс Короп і Короп XXL. Підвищать ефективність і ароматичні сиропи БігФіш і IQ Карп. Рекомендується для лову коропа в комерційних водоймах.


КОРОП ОРАНЖ


Високопротеїнова прикормка крупного помелу помаранчевого кольору з ароматом тропічних фруктів. Багатокомпонентний збалансований склад з частинок різної щільності. Має в своєму складі зерна конопель і різнокольорові компоненти. Утворює на дні яскраву пляму активного корму, який ефективно залучає й утримує велику рибу. Містить популярну добавку-фермент Бетаїн, що активує апетит коропів і амурів. Суміш особливо ефективна для лову коропа в комерційних водоймах.


Тільки найкраще та зроблено в Україні!

Комментировать
Комментировать
Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!